Szolgáltatások

Nálunk nem csak egy élménnyel lesz gazdagabb, hanem hasznos tudást is elsajátíthat!

Lövészet

Próbálja ki csomagajánlatainkat, vagy állítson össze egyéni programot.

Csapatépítés

Legénybúcsú, születésnap, céges rendezvény,  előzetes egyeztetés alapján.

Élménylövészet

A lövészet aktív és élménydús kikapcsolódási forma: remek közös program a család minden tagjának, gyemektől a nagypapáig. Szuper ajándék lehet születésnapra, házassági évfordulóra, egyéb családi rendezvényre. Csapatépítő tréningek remek kiegészítő programja lehet, vagy akár leány- és legénybúcsúra is emlékezetes esemény. Igénybe vehető egyénileg is, vagy csoportoknak, előzetes időpont egyeztetés alapján.

Koronglövő pálya

A koronglövészet egy népszerű sport, közismertebb nevén agyaggalamb lövészet. Ismerkedjen meg vele!

A koronglövészet gyakorlatilag 2 csövű, leginkább egymás alatt elhelyezkedő, 12-es kalibernél nem nagyobb sörétes fegyverrel történik. A lőszer mérete is szabályozott, és a konkrét versenyágtól függően maximum 28 gramm tömegű és 2,5 mm átmérőjű söréttel történhet (korongvadászat, vadász-skeet). A korongok alapszínei a felsőrész esetén narancssárga, az alsó rész pedig fekete, anyaga speciális agyag-műanyag keverék.

A koronglövészetnek több ága van, elsősorban a régi hagyományokkal rendelkező, úgynevezett olimpiai koronglövészet, aminek jelenleg 2 fő verziója van: a legrégebbi a „trap” lövészet, az újabb keletű a „skeet” lövészet.