Rólunk

Közel 60 éves múltra tekintünk vissza!

Mátrafüred Töviskes tetőn panorámás környezetben működik a lőterünk, 1965 óta. 

Ez a patináns terület az évtizedek alatt rengeteget változott. Jelenleg olimpiai szintű skeet és trap pályák állnak a látogató sportolók és vadászok rendelkezésére. Az ide látogató lövészet kedvelői 75 méter hosszúságú természetes golyófogóval határolt nyílt területen fejleszthetik lövő képességeiket. Ezen a területen az élménylövészek mozgó és álló céltárgyakra lőhetnek sörétes fegyvereinkkel és pisztolyainkkal. 

A lőtér infrastruktúráját a következő években folyamatosan fejleszteni szeretnénk, hogy ne csupán a sport és élménylövészet, hanem az azt követő pihenéssel, étkezéssel, kávézással töltött időszak is kikapcsolódást jelentsen. Fejleszteni kívánjuk a koronglövő pályát; acélszerkezetes árnyékolókkal, beállókkal, indító állomásokkal, eredményjelzőkkel, melyek így alkalmasak lesznek akár nemzetközi versenyek megrendezésére is.

A lövészet mellett pedig a gasztronómia kedvelőinek is kedvezünk. Étel és ital különlegességekkel is várjuk az ide látogatókat és csoportos rendezvények lebonyolítását is vállaljuk (maximum 25 főig).

Mátrahegyi Sportlövő SE

Sportegyesületünk Hegyi Norbert vezetésével trap lövészetben vezető szerepet tölt be a magyar koronglövő sportban, a versenyzők eredményei pedig magukért beszélnek. Kiemelkedő fontosságú számunkra az utánpótlás nevelés, hogy a jövő generációi is újra érmeket hozhassanak haza az itthoni és nemzetközi versenyekről.

Hegyi Norbert

– Világkupa 5. helyezett Mexiko
– Európa bajnok 6. helyezett Ausztria
– Magyar bajnokság 19x 1. helyezett

Pap Imre

– Országos bajnokság csapatban, 5x 1. hely

Rosta Márton

– Országos bajnokság 1. hely
– Országos bajnokság vegyes
3. hely

Nyitrai Anna

– Országos bajnokság
junior 1. hely

Safranka Balázs

– Országos bajnokság 
junior 2. hely